(VIDEO) Navukao je 15 stvari na sebe da ne bi dodatno platio za prtljag

Autor: b92

Razonoda

14.07.2019

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džoš Irvin iz Glazgova postavio je na svoj Tviter profil snimak sa putovanja na koje je krenuo sa porodicom, nakon što su službenici aerodorma njegovm ocu rekli da je njegov prtljag previše težak. Dečak je snimio svog oca u trenutku kada na sebe oblači majce i košulje, kako bi smanjio težinu svog prtljaga.

- Kofer je prekoračio predviđenu težinu, pa je moj ćale izvadio 15-ak majci i navukao ih na sebe kako bi kofer imao odgovarajuću težinu - napisao je Džoš u tvitu. Na snimku se vidi njegov otac kako na sebe oblači majce sa kratkim rukavima, košulje i dukseve, pre nego što će proći aerodromsku kontrolu. 

Može se videti i to koliko se preznojio dok izvodio "operaciju olakšavanja prtljaga".

Ovo nije prvi slučaj da ljudi pribegavaju oblačenju većeg broja stvari kako bi ušli u avion. Pre par meseci, izvesna Natali Vin je platila kaznu od 75 evra, kada je na let iz Velike Britanije do Kanarskih ostrva pokušala da se ukrca sa četiri kilograma odeće na sebi. 

- Na sebi sam imala četiri haljine i dva šortsa, a jednu haljinu sam zavezala oko vrata. Obukla sam još jednu suknju, a dve haljine sam zaglavila između ove četiri koje sam nosila. Na sebi sam imala i dva para cipela i jedan prsluk - rekla je ona. Bila je prinuđena da sve to skine sa sebe, da bi potom u avionu sve to ponovo prepakovala, piše NjuzHab. 

Jedan dečak iz Škotske, kao i Džoš, 2015. godine se onasvestio od vrućine na letu iz Londona u Glazgov, pošto je na sebi imao ukupno 12 slojeva odeće.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading