UŽIVANJE U NAJBOLJEM PIVU I MUZICI: Sve je spremno za prvi veliki "Budva beer fest"

Autor:

Razonoda

06.06.2019

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budva, turistički centar Crne Gore i regiona, na najlepši i najveseliji način počeće ovogodišnju letnju turističku sezonu. Na stadionu "Lugovi" na samom ulazu u grad, iz pravca Podgorice i Bara, održaće se trodnevni festival u čast dobre muzike, piva, turizma i druženja, a ulaz će biti besplatan.

RepublikaFoto: Republika
Budva je spremna za prvi festival piva

Željko Joksimović, Ortodox Celts, Hladno pivo, Plavi orkestar, YU grupa, Brkovi, Dejan Petrović Big bend, Tropico bend, Riblja čorba, Psihomodo pop, Zabranjeno pušenje, Who See, uz tribute bendove, nastupiće pred publikom, koja se očekuje iz svih zemalja regiona.

Gradske službe i organizatori događaja naglašavaju da je sve spremno da dobra zabava počne. Koncerti koji će se od 14. do 16. juna održavati od 18 sati i 30 minuta, pa sve do 2 sata nakon ponoći biće besplatni za sve posetioce. Obezbeđenje celokupnog prostora biće na najvišem nivou, a cene u kvalitetnom privatnom smeštaju su izuzetno povoljne u ovom periodu godine.

I najpopularniji regionalni bendovi i izvođači spremni su za susret sa publikom prvog "Budva beer festa".

Foto: Promo
Promo poster

- Radujem se što ću letnju sezonu početi na moru, u Budvi pred 20.000 raspoloženih gostiju. Očekujem sjajnu energiju, podsetićemo se najvećih hitova i uveren sam da ćemo posle festivala o njemu pričati kao o događaju koji se pamti. Retke su prilike da na jednom mestu pozdravimo publiku iz okolnih zemalja u kojima inače rado nastupamo i zato se posebno radujem Budva Beer festu - izjavio je Željko Joksimović, jedna od vodećih zvezda festivala, ali i najpopularnijih izvođača regiona.

Grad sa tradicionalno najboljom zabavom na Jadranu očekuje goste muzičkog spektakla domaćinski, a sudeći po najavama i lepo vreme će biti na našoj strani, pa će nas sunce i prepoznatljivi muzički zvuci uvesti u još jedno leto za pamćenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading