OTVARA SE NUDISTIČKI PARK: Šetajte goli u gradu svetlosti

Autor: punkufer.hr

Razonoda

04.09.2017

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradske vlasti u Parizu u oktobru otvaraju park za nudiste na oko 7.300 kvadratnih metara za nesputano uživanje u zelenilu

 

 

Parižani i njihovi gosti od 15. oktobra ove godine dobijaju prvi nudistički park. Uz ptičIji rezervat u parku Vensenska šuma na istoku Pariza svaki dan će između 8 i 19:30 sati nudisti će moći da uživaju u šetnji prirodom..


"Stvaranje područja u Vensenskoj šumi gde će nudizam biti odobren deo je naše otvorene vizije za upotrebu pariških javnih prostora," rekla je Penelope Komites, zamenica gradonačelnice Pariza.

Ovaj potez ne bi trebalo da nas čudi, s obzirom na to da Francuska ima oko 2,6 miliona nudista prema statistici Društva nudista Francuske. Osim toga postoji 460 područja u sklopu države za uživanje bez odeće, od čega 155 kampova i 73 plaža.

Kada su objavljene namere gradskih vlasti za otvaranje nudističkog parka u Parizu, nisu svi bili oduševljeni ovom idejom. Upravo zato nudistički park zasad se vodi kao eksperiment, pa nije poznato hoće li se ova ideja održati na duge staze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading