Do porodičnog odmora na Jadranu uz najpovoljnije cene

Autor: Sponzorisani tekst

Razonoda

25.05.2019

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Family Hotel Vespera je prvi hrvatski član Kinderhotels Europa udruženja. Nalazi se u Sunčanoj uvali na ostrvu Lošinj, nadomak prekrasne šljunkovite plaže, svega 20 minuta šetnje od centra Malog Lošinja.

Foto: Lošinj Hotels & Villas

Pronašli smo za vas idealno mesto za odmor na Jadranu! Reč je o Lošinju, ostrvu koje se nalazi među omiljenim destinacijama za odmor, bilo da je reč o kratkom begu za vikend, ili o dužem odmoru u društvu porodice i prijatelja. U jednoj od uvala na ostrvu Lošinj smestio se pravi mali hotelski raj za roditelje i decu svih uzrasta – Family Hotel Vespera.

Foto: Lošinj Hotels & Villas

Lošinjski Family Hotel Vespera trenutno je jedini hotel u Hrvatskoj koji se nalazi u udruženju Kinderhotels Europe. Hotel je prilagođen deci svih uzrasta, ali i roditeljima, tako da odmor na Lošinju ostane u sećanju kao najlepša uspomena za sve članove porodice. Celi hotel odiše veselim i šarenim bojama i uređen je po meri dece tako da mogu učestvovati u svim aktivnostima – od recepcije preko prostranih porodičnih soba, do večere u prostoru restorana prilagođenom upravo njima.

Svim gostima na raspolaganju se nalaze dečija oprema, jaslice, kao i mogućnost individualnog čuvanja deteta. U sklopu hotela postoji poseban kutak u kojem mame mogu pripremati obroke za svoje mališane. Nakon kvalitetnog obroka i dobrog sna, deca će biti puna energije za uživanje u morskim i sportskim aktivnostima, kao i igri na otvorenom.

Foto: Lošinj Hotels & Villas

Za vesela porodična druženja tu su Family Acqua Fun, kompleks otvorenih bazena sa morskom vodom koji se prostire na čak 3,000 m², igralište u senci borova i drugi sportski sadržaji. Poznata lošinjska klima prijaće dečijem zdravlju, dok će se stručni pedagozi i animatori, ali i maskote Family Hotela Vespera Pino i Pineta pobrinuti da su deca aktivno uključena u edukativne radionice i animacijske grupe, kao i sportske i kreativne sadržaje.

Foto: Lošinj Hotels & Villas

Osim po mnoštvu zabavnih hotelskih sadržaja, Family Hotel Vespera poseban je i zbog svoje jedinstvene lokacije. Ispred hotela nalazi se jedna od najlepših i najčistijih plaža na Jadranu – plaža Veli žal, dok se iz Sunčane uvale u kojoj se hotel Vespera nalazi protežu neki od najlepših zalazaka sunca na Lošinju. Zato iskoristite Best Available Rate ponudu i rezervišite svoj porodični odmor iz snova u Hrvatskoj po povoljnim cenama. Detalje ponude i rezervacije proverite na losinj-hotels.com.

www.losinj-hotels.com

T: +385 (0)51 661 111

E-mail: booking@losinj-hotels.com

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading