Nudisti, za ove štekove na Tasosu sigurno niste znali!

Autor: b92.net

Razonoda

18.05.2019

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno od najposećenijih od strane srpskih turista, ostrvo neveliko po površini, skriva čak nekoliko nudističkih plaža.

RepublikaFoto: Republika

Ako niste nudista, malo je verovatno da ste obratili pažnju na ova skrivena mesta na Tasosu, pa smo rešili da vas uputimo, za slučaj da poželite da se razgolitite. 

Paradise beach, odnosno istočni njen deo, najpoznatija je plaža ovog ostrva u Egejskom moru opredeljena za "naturaliste". Nekada su ljubitelji nudizma ovde mogli da uživaju i na peščanom delu obale, ali je komercijalizacija prirodnih resursa učinila svoje, te je deo ove plaže proglašen za javno kupalište, pa su nudisti bili prinuđeni da se presele na stenoviti deo. Ipak, doživljaj nije mnogo izgubio na kvalitetu.

Tu je, zatim, Trypiti, odnosno njen istočni deo, okrenut ka gradiću Limenarija, s tim da su i brojne uvale, kao skrovita mesta, nezvanično u rukama "naturalizma". I na uvalama sa obe strane Metalia plaže takođe je zgodno sakriti se od gužvi.

Između mestašaca Pefkarija i Limenarija brojne su skrivene, dobro ušuškane plaže, na neprometnim mestima, slabo posećene od "regularnih" kupača, pa i ova mesta nudisti smatraju svojim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading