(FOTO) Ovo je predlog za idealan vikend-odmor u Srbiji!

Autor: Republika

Razonoda

25.04.2019

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odabrali smo jednu lokaciju u Srbiji na kojoj je odmor zagarantovan, a neće vas skupo koštati. Retki srećnici imaće priliku da "spoje" uskršnje i prvomajske praznike, ali ako i niste među njima, do ovih odredišta lako je stići i, što je mnogima od značaja, na ovakvom odmoru nećete mnogo potrošiti.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Palić

Palić

Nadomak Subotice, poznat po istoimenom parku prirode, koji je, inače, zaštićeno područje 3. kategorije, smešten je na samom Palićkom jezeru. Veliki, kako ga meštani zovu "Muški štrand" predstavlja dugačak drveni mol na kome se možete u miru osunčati uz jezero, a gde je "muški", tu je i "Ženski štrand" - mesto za uživanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#palickojezero #palic#srbija#sunnyday #april#prolece

A post shared by Wild Girl (@jadranka_mijailovic) on Apr 23, 2019 at 10:06am PDT

Predstavlja veliki drveni objekat na vodi, namenjen za uživanje i ispijanje dugih kafa na samo 50 centimetara iznad površine samog jezera, o čijoj čistoći govori to da je jedno od najbogatijih ribom na teritoriji naše zemlje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Палићко језеро #srbija___slike #palic

A post shared by Најлепши предели Србије (@srbija___slike) on Apr 22, 2019 at 5:06am PDT

Važno je napomenuti: bez pecaroške dozvole nemojte da vam ova aktivnost pada na pamet, jer su s lepim vremenom stigle i pojačane kontrole. Ovde su smešteni i termalni bazeni koji se nažalost ove godine renoviraju, pa nisu u upotrebi, ali je nedaleko smeštajni kompleks sa istim sadržajem, pa onaj ko se na putovanje uputio sa idejom da se i okupa, ipak može to da izvede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading