Ako nešto ukradete iz ovog hotela, dobićete predsednički apartman na poklon

Autor: b92.net, Republika

Razonoda

19.03.2019

02:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dok će vam neki hoteli zbog slučajno pozajmljene stvari progledati kroz prste i pretvarati se da se ništa nije dogodilo, drugi će vam naplatiti ukradeni predmet.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

 

Upravo zato je mnoge iznenadila promotivna akcija hotela The Roosevelt New Orleans, koja poziva svoje goste da slobodno ukradu od njih povodom njihove 125-godišnjice otvaranja. 

 

- Osoba koja pokaže najnečuveniju stvar koju je ukrala iz našeg hotela do 1. jula dobiće sedam besplatnih noćenja u našem predsedničkom apartmanu, besplatne privatne večere koje će im kuvati naš čuveni kuvar i odmor u spa-zoni - rekao je generalni menadžer Tod Čembers. 

Osoblje se tako nada da će tokom ove neobične akcije dobiti nazad ukradene predmete iz duge prošlosti hotela, a sve što im je do sada stiglo je nešto ukradenih tanjira iz restorana, stare čaše, izbledeli jelovnici i jedan stonjak.

Predmeti će biti izloženi u lobiju hotela po isteku akcije. 


Ukupna vrednost ove akcije znosi 15.000 dolara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading