Viva Travel i SAJAMSKI POPUSTI: Vreme je za putovanja po najpovoljnijim cenama!

Autor: Sponzorisani tekst

Razonoda

21.02.2019

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U "Viva travel" agenciji Sajam turizma je počeo još 11. februara jer su već tada odobreni sajamski popusti na sve aranžmane. Kako je danas 21.02. zvanični početak sajma, očekuje se još veća poseta i potražnja za najpovoljnim putovanjima. U skladu sa tim sve poslovnice agencije "Viva travel" imaće produženo radno vreme u subotu 23.02. (od 10-19h), a radiće i u nedelju 24.02. do 17h.

Foto: Promo foto

Ranom uplatom aranžmana ostvarujete velike uštede jer je agencija "Viva travel" spremila sajamske popuste i do 60%. Ponuda je raznovrsna što znači da za svakog postoji ponešto što će zadovoljiti potrebe i ispuniti sva očekivanja.

Foto: Promo foto

Agencija "Viva travel" je svoju ponudu obogatila odličnim hotelima u poznatim letovalištima Turske, Egipta, Grčke sa svim pogodnostima za porodice koje imaju decu. Većina hotela u Antalijskoj I Egejskoj regiji nude GRATIS smeštaj za dvoje dece. Alanja je veoma tražena i ove godine, a razlog za to je veliki broj hotela koji pružaju vrhunsku uslugu po sjajnim cenama. Među atraktivnijim hotelima su Kleopatra Micador 4*, Palmeras Beach Hotel 4*,  Long beach resort & spa deluxe 5* i Long Beach Harmony 5*.

Ultra All inclusive usluga, raznovrstan sadržaj, po nekoliko bazena sa više tobogana, animacije za decu tokom čitavog dana, sportski tereni, saune, wellness i još mnogo toga što će vaš letnji odmor učiniti savršenim.

Foto: Promo foto

Pre nego što odete na letovanje, posetite i neki evropski grad na proleće. Sajamski popusti odnose se i na putovanja u metropole koji će važiti do 24.02.2019. Zato budite brzi sa prijavama.

"Italija je kao san koji se vraća do kraja života" Anna Akhmatova

Italija prednjači sa svojim gradovima kada su u pitanju aranžmani agencije "Viva travel". Posebno se ističu aranžmani avionskog i kombinovanog prevoza za uskršnje praznike i Prvi maj:

Rim, 5 dana – AUTOBUS / AVION, polazak 26.04. od 153€ - DIREKTAN ČARTER LET
Rim-Napulj, 6 dana  – AUTOBUS / AVION, polazak 26.04. od 207€  - DIREKTAN ČARTER LET
Napulj-Sorento-Kapri, 5 dana  – AVION, polazak 30.04. od 302€
Napulj-Sorento-Kapri, 5 dana  – AVION / AUTOBUS, polazak 01.05. od 180€
KLASIČNA ITALIJA, 6 dana – AUTOBUS / AVION, polazak 25.04. od 162€ - DIREKTAN ČARTER LET

Foto: Promo foto
Rim
Foto: Promo foto
Napulj

Bolonja, glavni grad pokrajine Emilija Romanja, čuven po bolonjskom univerzitetu, može biti interesantan izbor za prolećne praznika. Autobuski aranžman na 6 dana, sa polakom 29.04. košta 131€ - u cenu ukljućen prevoz i smeštaj u hotelu sa doručkom. Dva termina - 25.04. i 30.04. rezervisana su za putovanje kroz Toskanu. Paket od 6 dana sa uključenim autobuskim prevozom košta od 117€. Obići ćete ne samo Bolonju, već i Firencu, Sijenu, San Điminjano, Pizu.

Praznik žena - 8. Mart takođe može biti prilika za putovanje u Toskanu po istoj cenu od 117€ sa polaskom 07.03.

Foto: Promo foto
Lisabon

Čak pet avionskih polazaka zakazani su za putovanje u Lisabon tokom uskršnjih praznika i Prvog maja. Cene su snižene i kreću se od 408€ po osobi u zavisnosti od izabranog termina. Lisabon je grad sa dušom i muzikom fada. Svi koji su ga posetili tvrde de je to jedinstveno iskustvo koje se dugo pamti.

Koje putovanje ćete vi pamtiti? Iskoristite sajamske specijalne cene do 24.02. a za sve informacije o aranžmanima, popustima i prijavama obratiite se u poslovnicama agencije "Viva travel" u Beogradu (Krunska 48, Bul. Mihajla Pupina) i Novom Sadu (Železnička 13) ili putem zvanične internet prezentacije www.vivatravel.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading