U ovom gradu možete šetati potpuno goli, a da vas niko ne gleda čudno!

Autor: b92.net

Razonoda

15.02.2019

02:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako se nekad umorite od biranja odevne kombinacije dok ste na putovanju, trebalo bi da posetite Minhen, jer ovde možete hodati potpuno goli i to u samom centru grada.

RepublikaFoto: pixabay.com
Minhen

Još 2014. godine zakoni koji su kontrolisali nudističko sunčanje su prestali da važe, a treći najveći grad u Nemačkoj morao je da odluči da li će "golaćima" dozvoliti da se skidaju u javnosti, piše Atlantic Cities. 

Grad je zauzeo pozitivan stav prema nudizmu i ljudi u Minhenu sada se mogu goli sunčati u šest zona širom grada. Iako se te zone nalaze u parkovima kako bi nudistima bila zagarantovana privatnost, nijedna od tih zona nije ograđena ili skrivena. 


Jedna od njih nalazi se na deset minuta hoda od glavnog gradskog trga i nalazi se u delu koji je pun turista. 
RepublikaFoto: pixabay.com
Engleska bašta u Minhenu

Nudizam u Nemačkoj nije kontroverzna stvar i Minhen je samo nastavio praksu koja se godinama primenjivala. Nudisti na obalama reke Isar ili u gradskom vrtu Englišer bili su normalna pojava, a nedavno su i zvanično dobili mesta na kojima mogu uživati u suncu. 


Evo i koje su to oblasti:
  • English Garden
  • Schwabingerbach and Eisbach
  • Mittlere-Isar-Kanal
  • Brudermuhlbrucke to Braunauer Eisenbahnbrücke
  • Flaucher
  • Feldmochinger See

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading