LETO POČINJE RANIJE: Budva među 300 inostranih izlagača na Međunarodnom beogradskom sajmu turizma

Autor:

Razonoda

14.02.2019

02:12 >> 14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turistička organizacija Opštine Budva u januaru je već nastupila na sajmovima turizma održanim u Slovačkoj i Austriji, a promociju nastavljaju od 21. do 24. februara, kada će se Budva naći među 300 inostranih izlagača iz 50 zemalja učesnica 41. Međunarodnog beogradskog sajma turizma.

RepublikaFoto: Promo
Budva na Sajmu turizma

U skladu sa porukom ovogodišnjeg sajma "Leto je bliže nego što mislite“, crnogorska metropola turizma najaviće šta su sve pripremili budvanski domaćini, ugostitelji, organizatori kulturnih, umetničkih, muzičkih i drugih zabavnih dešavanja. Osim manifestacija koje će se u Budvi realizovati do kraja godine, biće predstavljeni i specijalni aranžmani hotelijera za uskršnje i prvomajske praznike, koji će najaviti skorašnji početak sezone koja je za ovaj primorski grad sve bliža.

- Turistička organizacija opštine Budva predstaviće svoju destinaciju na moderno osmišljenom prostoru koji korespondira sa tradicionalnom primorskom arhitekturom. Predviđene su tri programske celine: prvog dana akcenat će biti na domaćim specijalitetima koje će nam pripremiti vredne i kreativne članice Organizacije žena Budve. Drugog dana pažnju ćemo usmeriti na specijalne uskršnje i prvomajske aranžmane koje su za sve goste iz Srbije pripremili naši hotelijeri, dok će treći dan u celosti biti posvećen manifestacijama koje su već godinama simbol Budve. U nedelju, poslednjeg dana sajma, podelićemo svim zainteresovanim posetiocima svoj promotivni materijal, a nadamo se da će posebno zadovoljni biti najmlađi, jer za njih imamo i iznenađenja -rekla je Maja Liješević, direktorka Turističke organizacije Budve.

Ove godine u Beogradu, posetioci štanda Budvana moć će da zavrte "točak sreće“ i osvoje neke od vrednih nagrada koje obezbeđuju budvanski ugostitelji, hotelijeri, Akva park, Sea Dance festival i mnogi drugi.

RepublikaFoto: Dragan Veličković
Stari grad u Budvi

-Nastup na sajmu u Beogradu posmatramo kao priliku više da još jednom podsetimo prijatelje u Srbiji da Budva nije samo vodeći turistički grad u Crnoj Gori, već da je Budva emocija koja nas povezuje već decenijama, da je Budva lepo sećanje na leto, more, ljubavi... Retki su gosti iz Srbije koji svoje odmore provode u našoj državi koji nisu boravili u Budvi, a na nama je da se dodatno potrudimo da ih zadržimo novim ponudama, novim događajima, kvalitetnijom turističkom infrastrukturom - zaključila je Liješević.

Više od 70 000 posetilaca koji se na sajmu očekuju i ove godine odlična su prilika da se uspostavi neposredna komunikacija sa potencijalnim gostima, a 1000 novinara iz zemlje i inostranstva i više hiljada medijskih objava koje su rezultat njihovih aktivnosti, prilika da se promovišu planovi i ponuda široj javnosti. Podjednako važno – sajam je i prilika biznis susrete, potvrđivanje dobrih odnosa sa sadašnjim, sticanje budućih partnera i upoznavanje se sa novim konceptima i mogućnostima poslovanja i unapređenja istog. Tako Budvani i ovaj beogradski sajam, kao jedno od najvažnijih turističkih dešavanja u Srbiji i jugoistočnoj Evropi vide kao dobru priliku da se oglase i sve svoje goste pozovu u Budvu poručujući im da je leto zaista na pragu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading