DESTINACIJE ZA PUT SA LJUBIMCEM: Uživanje u pet frendli hotelima širom sveta

Autor:

Razonoda

08.02.2019

02:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi objekti su shvatili da su i životinje gosti, kao i ljudi, a neki od ugostitelja ne samo što vam neće naplatiti dodatno za prisustvo mezimaca već daju popust ako ih povedete.

RepublikaFoto: Printskrin: Facebook.com/Red Roof Inn
U hotelima lanca "Red ruf in" možete dobiti popust od 10 odsto ako povedete ljubimca sa sobom

Sve je više hotela koji su pet frendli, ali njihov broj ne raste velikom brzinom. Međutim, mnogi hoteli širom sveta su već shvatili da životinje nisu štetne, već gosti kao i svi drugi, a neki od njih to stavljaju u prvi plan. Ako želite da otputujete u inostranstvo sa svojim mezimcem, Srpski telegraf otkriva koje hotele možete da posetite.

PREDATOR RIDŽ REZORT, VERNON

Ovaj hotel je poznat kao jedan od najboljih u Britanskoj Kolumbiji kada je ophođenje prema životinjama u pitanju, a posebno za pse. U sklopu hotela nalazi se ograđeno dvorište u kojem kuce mogu da se igraju i trče, a za vlasnike su tu specijaliteti, ogromni balkoni i kamini u sobama. Nije samo hotel pet frendli, već su psi dobrodošli i u većini atrakcija u okolini hotela, poput igranja golfa.

SAJPRES IN, KALIFORNIJA

U "Sajpres inu" su ljubimci dobrodošli, a hotel se nalazi pored plaže na kojoj je psima dozvoljen ulaz. U blizini objekta nalazi se i dugačka staza napravljena specijalno za šetnju sa kucama. Sam hotel ima specijalizovana mesta na kojima psi mogu da se očiste nakon izlaska, u sobama su postavljeni ćebići i krevetići za pse, a u ponudi se nalaze i razne poslastice za kuce.

KIMPTON HOTEL MONAKO, PORTLAND

Hotel se nalazi u samom centru glavnog grada Oregona i najprijateljskiji je za ljubimce u ovoj regiji. Usluga je prilagođena vlasnicima životinja, u lobiju hotela nalaze se poslastice i znaci sa porukama dobrodošlice za životinjice. U hotelu živi jedan pas, koji je zadužen za dobrodošlicu. Nema ograničenja, pa je u ovaj hotel moguće dovesti sve, od kornjača do pasa, a hotel ima i zaposlene šetače pasa ako želite da preskočite tu aktivnost dok ste na odmoru, a ništa se ne doplaćuje.

MENOR HIL HAUSE, VORČESTERŠAJR

Ljubitelji životinja i prirode će sigurno biti oduševljeni ovim hotelom koji je okružen prepoznatljivom engleskom prirodom. Takođe je pet frendli, pa ćete i mezimca moći da povedete sa sobom. Mesto je poznato po organizovanju venčanja, a svakom gostu dobrodošlicu poželi konj Džek, koji inače nije za jahanje. Ono što "Menor hil haus" izdvaja je pristupačna cena, ogromno dvorište i bašte, a neretko se desi da se u okolini hotela šetaju divlje životinjice poput lisica i zečeva.

ST. REDŽIS HOTEL, ASPEN

Hotel je specifičan po tome što je zaposlio prelepog bernskog planinskog psa po imenu Kiti. Kiti ima mnogo posla jer dočekuje goste već na aerodromu, prisustvuje priredbama, događajima i mazi se u lobiju sa gostima. S obzirom na to da je pravi planinski pas, Kiti ima i slobodno vreme za uživanje na snegu, a posetioci ovog objekta mogu sa sobom da povedu jednog ili dva ljubimca.

RED RUF IN, SAD

"Red ruf in" nije hotel, već lanac hotela u SAD i spada u red omiljenih odmorišta ako pitate ljubitelje životinja u toj državi. Glavni razlog je to što je boravak ljubimaca u potpunosti besplatan, a vlasnici koji povedu barem jednog mezimca imaju 10 odsto popusta na smeštaj. Pored 500 hotela u SAD, "Red ruf in" ima svoje poslovnice i u Aziji i Južnoj Americi, pa ako se nađete u blizini jednog, tamo možete odmoriti sa svojim ljubimcem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading