GRANDIOZAN I BESPLATAN DOČEK NA TRGOVIMA ŠIROM SRBIJE: Žurke pod vedrim nebom

Autor:

Razonoda

21.12.2018

02:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za spektakularan ulazak u novu godinu ne morate putovati u inostranstvo niti plaćati ulaz u skupe klubove jer je odlična zabava organizovana u svim većim gradovima naše zemlje.

RepublikaFoto: Tanjug
Plato ispred Doma Narodne Skupštine

Gde ćeš za Novu, pitanje je koje ljudi najčešće pitaju u ovom periodu. Mnogi često izgube iz vida da je dobar provod zagarantovan na trgovima širom Srbije, i to besplatno. Još ako se vremenske prilike poklope, uz vatromet i dobru muziku je provod napolju zagarantovan, a Srpski telegraf otkriva ko će gde nastupati u predstojećoj najluđoj noći.

SEVDAH U BEOGRADU

Beograđani će tradicionalno Novu godinu moći da sačekaju ispred Doma Narodne skupštine, a ovoga puta će program biti muzički raznolik. Na scenu će pred stanovnicima glavnog grada i gostiju koji se tu zateknu izaći Haris Džinović, Bajaga i Saša Kovačević. Nedaleko od glavne scene, na Terazijama 34 je restoran "Kod dvoglavog orla", u kome je organizovan spektakularan doček uz živu svirku i vrhunske posne i mrsne specijalitete.

"NADREALNO" U NOVOM SADU

Novosađani su za doček dobili pravu muzičku poslasticu. Kultni komičar, glumac i muzičar dr Nele Karajlić se nedavno vratio muzici, a stanovnike glavnog grada Vojvodine će na Trgu slobode u najluđoj noći zasigurno zabaviti i do smeha nasmejati. Nije ga džabe Emir Kusturica nazvao najbolji izvođač na svetu. Novosađani će uživati i uz Manjifika i ruski di-džej dvojac Filatov i Karas.

RepublikaFoto: Tanjug
Novi sad

VALCER U SUBOTICI

Subotičani će tačno u ponoć 31. decembra uživati u valceru "Na lepom plavom Dunavu", a osim njega i tradicionalnog vatrometa, na centralnom gradskom trgu stanovnici najsevernijeg grada u Srbiji moći će da uživaju i u nastupu grupe Neverne bebe. Program za svačiji ukus i provod je praktično zagarantovan.

GITARA I TRUBA U ZRENJANINU

Zrenjanin nastavlja sa tvrđim muzičkim kombinacijama kada je doček Nove godine u pitanju. Prošle godine su Zrenjanince na dočeku zabavljali članovi grupe Atomsko sklonište, a ove će na istom mestu nastupiti bendovi Instant karma, Neke fejs i Mister Faz. Zabava počinje dva sata pre ponoći, a kada se kazaljke spoje, na scenu dolaze trubači, vatromet obasjava nebo i ludnica može da počne.

POP KOMBINACIJA U NIŠU

Nišlije će Novu godinu moći da dočekaju kod konja uz zvuke popularnih muzičkih izvođača - grupe Leksington bend i pevača Željka Vasića. Sam odabir izvođača je podigao prašinu u javnosti najvećeg grada na jugu Srbije, ali se i pored toga očekuje da će se Nišlije, tradicionalne meraklije, dobro provesti u najluđoj noći.

Niš

VESELO NA ZLATIBORU

Planine su najpopularnije zimske destinacije u Srbiji, pa se i za doček Nove godine mnogi odlučuju na odlazak na čist vazduh i uživanje u skijanju. Na Zlatiboru će pored zimskih sportova biti organizovan i doček na otvorenom, a svi prisutni moći će da uživaju u hitovima jedne od najpopularnijih srpskih pevačica u poslednjih nekoliko decenija Dragane Mirković.

LUDNICA I U OKRUŽENJU

Ni okolina Srbije neće mirovati na dočeku Nove godine. Crnogorsko primorje će biti na nogama jer će na otvorenom nastupati: u Kotoru Darko Rundek i Bombaj štampa, u Herceg Novom Riblja čorba, u Tivtu Željko Joksimović, a u Baru Sergej Ćetković. Banjalučanke neće biti razočarane jer će za doček 2019. godinu moći da slušaju Željka Samardžića i Nikolu Rokvića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading