UŽIVANJE I MODA: Magična noć u Vrnjačkoj banji

Autor:

Razonoda

18.12.2018

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modna manifestacija Magic Night održava se ovog vikenda od 21 do 23. decembra u Vrnjačkoj banji, u luksuznom hotelu Zepter.

RepublikaFoto: Promo
Ivana Stanković tradicionalno na Magic Nightu-u

Tema predstojeće manifestacije je Nova godina i ideja da se kroz revije modnih brendova ponudi inspiracija za oblačenje i stilizovanje za najluđu noć, kao i mnoštvo predloga za poklone dragim osobama za predstojeće praznike. Na ovaj nezaboravni modni i spa vikend kreće delegacija srpskih novinara i veliki broj javnih ličnosti. 

Voditeljka programa je proslavljena manekenka Ivana Stanković. 

Za vreme trajanja  Magic Night-a, gosti  će imati priliku da uživaju u zanimljivim pratećim programima, a tako i u dražima wellness-a u hotelu Zepter. Goste očekuju masaže, tople kupke i  magični spa tretmani koji su izuzetno korisni za zdravlje u ovo uzbudljivo doba na samom kraju godine. 

U okviru modnog programa,  modna kuća Allegra će prikazati aktuelnu  zimsku kolekciju kreatorke Tanje Šepić, dok će modna kuća Balekstra prikazati reviju elegantnih haljina.  

Za sjajnu muziku i atmosferu  posle revija zadužen je harizmatični DJ Niggor. 

Ovogodišnji  Magic Night je 14. po redu, i iz godine u godinu, zbog svog bogatog programa, atraktivnih destinacija i magičnih vibracija privlači sve veću  pažnju javnosti i modnog auditorijuma. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading