Dubai šoping festival

Autor: Sponzorisani tekst

Razonoda

18.12.2018

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko kaže da je putovanje rezervisano samo za leto? Ne ograničavajte se datumima, agencija Wayout pokazaće vam kako možete da uživate svakog dana, bez obzira na godišnje doba!

RepublikaFoto: Promo foto
Dubai mall

Wayout, tuoperator broj 1 u regionu po broju putnika za Dubai, svojim putnicima nudi aranžmane preko cele godine. Povoljna klima, razna dešavanja, zabava za svakoga i odlični hoteli proizveli su Dubai u svetski turistički centar.

U Dubaiju nikad nije dosadno. Preko cele godine timovi iz različitih delova sveta su angažovani na organizaciji uzbudljivih zabava, koncerata, modnih revija i predstava na otvorenom. Događaj sa najviše posetilaca je šoping festival, koji počinje 26. decembra i traje do kraja januara.

Wayout u okviru Zimske rasprodaje daje dodatnih 40 eur popusta na cene za drugu odraslu osobu.

Foto: Promo foto
Zlatare u Dubail mall-u

U vreme trajanja šoping festivala popusti idu i do 90%, pa je lako izračunati da se za 30 evra može kupiti stvar koja košta 300 evra. Tržnih centara ima preko 70, a kako je Dubai poznat po grandioznim i jedinstvenim građevinama, tako se upravo tu nalazi i nosilac Ginisove titule najvećeg tržnog centra na svetu Dubai Mall, veličine približno kao 50 fudbalskih igrališta. Ima oko 1200 prodavnica, akvarijum sa preko 300 različitih vrsta podvodnih životinja, uključujući ajkule i raže, klizalište, bioskope, restorane, fontane koje plešu, fitnes centar, pa čak i vodopad!

Foto: Promo foto
Dubai mall

Zašto ne obradovati najmlađe pripadnike svoje porodice posetom interaktivnom parku "KidZania", u kome deca mogu iskusiti život odraslih kroz igru u gradu koji su preuzela deca, ili sokićem u društvu gorila i slonova u džungli jedinstvenog "Rainforest cafe-a".

Kontrast spektakularnim, modernim tržnim centrima su tradicionalni sukovi, mesta na kojima se najbolje može upoznati jedan narod, njegovi običaji, temperament i tradicija. Upustite se u potragu za parfemima, zlatom, začinima, ručno rađenim tekstilima, svilom, ili nekim jednostavnim suvenirom. Doživite svim čulima bogatstvo zvukova, mirisa i prizora ovog jedinstvenog kutka planete.

Foto: Promo foto
Mall of the Emirates

Bio to Dubai Mall, neki drugi tržni centar, ili tradicionalni suk, ponuda je beskonačna, a zabava zagarantovana!

Svi zainteresovani putnici mogu da rezervišu putovanje u Wayout poslovnici u Beogradu, u ulici Gavrila Principa 57, na broj telefona 011 4144 284, ili slanjem upita na office@wayout.co.rs. Više informacija i celokupnu ponudu agencije Wayout možete pogledati na www.wayout.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading