Evo kako strani gosti ocenjuju Beograd i da li bi ga preporučili nekom

Autor: Republika

Razonoda

18.12.2018

02:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prosečna ocena zadovoljstva stranih gostiju Beogradom kao turističkom destinacijom iznosi 4,01 od maksimalne ocene pet, a čak 85,1 odsto njih bi preporučili srpsku prestonicu kao destinaciju svojim prijateljima.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

To su rezultati ovogodišnjeg istraživanja Poslovnog udruženja hotelsko-ugostiteljske industrije HORES i Centra za istraživanje u hotelijerstvu i turizmu, CIHIT, u okviru kojeg je obrađeno 2.124 upitnika, saopštila je Turistička organizacija Beograda (TOB). 

Strukturu upitnika činila su pitanja o zadovoljstvu destinacijom i smeštajem, sa ponuđenim odgovorima od "potpuno nezadovoljan", koji nosi ocenu jedan, do "potpuno zadovoljan" - ocena pet, kao i slobodno polje za iznošje mišenja, utisaka i komentara. Dobijeni rezultati, grupisani i detaljno analizirani, pružu priliku za posmatranje i analizu Beograda iz ugla posetilaca, kao i unapređenja ponude turističkih usluga u glavnom gradu Sebije, navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading