Dubai - Doček Nove godine i Shopping Festival

Autor: Sponzorisani tekst

Razonoda

04.12.2018

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko kaže da je putovanje rezervisano samo za leto? Ne ograničavajte se datumima, agencija Wayout pokazaće vam kako možete da uživate svakog dana, bez obzira na godišnje doba!

Foto: Promo foto

Wayout, turoperator broj 1 po broju putnika za Dubai iz celog regiona, svojim putnicima nudi aranžmane preko cele godine. Ukoliko želite da najluđu noć provedete uz spektakularni vatromet u Dubaiju i kupujete u vreme najvećeg šoping festivala na svetu pogledajte Wayout Ultra Last Minute ponudu za doček Nove godine. Polasci za koje još ima mesta su 29 i 30. decembar, u trajanju od 8 dana.

U Dubaiju nikad nije dosadno. Preko cele godine timovi iz različitih delova sveta su angažovani na organizaciji uzbudljivih zabava, koncerata, modnih revija i predstava na otvorenom. Ali, ništa ne privuče toliko turista kao doček Nove godine i šoping festival, koji počinje 26. decembra i traje do kraja januara. Tih mesec dana trajanja šoping festivala, se naziva mesec kupovine. U tom periodu popusti idu i do 90%, pa je lako izračunati da se za 30 evra može kupiti stvar koja košta 300 evra. Tržnih centara ima preko 70, a kako je Dubai poznat po grandioznim i jedinstvenim građevinama, tako se upravo tu nalazi i nosilac Ginisove titule najvećeg tržnog centra na svetu Dubai Mall, veličine približno 50 fudbalskih igrališta. Ima oko 1200 prodavnica, akvarijum sa preko 300 primeraka podvodnog sveta, uključujući ajkule i raže, "KidZania" - interaktivni tematski park za decu, klizalište, bioskope, restorane, fontane koje plešu, fitnes centar, pa čak i vodopad!

Foto: Promo foto

Središnja tačka proslave Nove godine u Dubaiju godinama unazad je Burj Khalifa, najviši toranj na svetu, višenamenski objekat sa 30.000 stanova,  trgovinskim centrom, poslovnim prostorima, prestižnim hotelom "Armani", fontanama koje plešu ...  Oko deset meseci pripreme i više od 500.000 projektila potrebno je da se proizvde najveći vatromet na svetu u trajanju od šest minuta, koji odlazi u svet upravo  sa ovog nebodera.

Foto: Promo foto
Foto: Promo foto

Ako želite izbliza da doživite ovaj spektakl, dok brodovi krstare, šarena svetla vatrometa prave light-show žurkama na plaži, osvetljavaju ulice prepune ljudi, rezervišite putovanje u Wayout poslovnici u Beogradu, u ulici Gavrila Principa br. 57, putem telefona 011/4144-284, ili slanjem e-maila na: office@wayout.co.rs. Više informacija i celokupnu ponudu agencije Wayout možete pogledati na www.wayout.rs.

Foto: Promo foto
Foto: Promo foto

Ukoliko imate dilemu u odabiru hotela, preporuka naše agencije su hoteli: Auris First central, najprodavaniji hotel sa preko 3.500 zadovoljnih putnika, Canal Central Business Bay, nedaleko od  Dubai Mall-a, sa pogledom na toranj Burj Khalifa, Biblos Marina Hotel u luksuznom delu grada Jumeirah Beach Residens i Dubai Marina, na 5 minuta hoda od najpoznatije plaže Jumeirah Beach, Donatello za kupoholičare u blizini Mall Of the Emirates i Habtoor Grand beach Resort na Jumeirah plaži.

Foto: Promo foto

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading