HITNO POTREBNA POMOĆ: Pas Leon je povređen ležao pet dana u jarku i sada mu je neophodna operacija (FOTO) (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

22.10.2018

10:35 >> 10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jadna kuca je se nije pomerala nekoliko dana i počeli su crvi da je jedu.

RepublikaFoto: Printskrin: facebook.com/Zvezdana Radovanovic
Leon kod veterinara

Leon je je ležao pet dana u jarku u Topoli, pored njega je prošlo hiljade ljudi, i niko mu nije pomogao. Pretpostavlja se da ga je udario auto, a vozač istog ostavio u jarku. Jadna životinja je ležala toliko dugo da su crvi počeli da je jedu. Aleksa Lešić, koja ima preko 30 životinja koje sama izdržava, otišla je po njega, smestila ga u stacionar ambulante "Pet vet care" u nedelju uveče.

Kičma psa je slomljena i mora da se uradi operacija kako bi se ispravila i fiksirala. Troškovi za nedelju uveče su 15.000 dinara, a stacionar za ponedeljak 3000. Operacija će koštati 500 evra, danas bi trebalo da dođe do dogovora o terminu i moraju se platiti troškovi od juče i prekjuče.

Fotografije koje je Zvezdana objavila možete videti u galeriji ispod.

Znamo da se ove priče zaboravljaju nakon 3 dana, ali se i nadamo da će biti iskrenih ljubitelja koji ga neće zaboraviti i koji žele da pomognu da Leon dobije šansu za zivot! Invalidni psi mogu sasvim normalno da žive uz odgovarajuću brigu - objavila je na svom Fejsbuk profilu Zvezdana Radovanović koja je okačila fotografije povređenog psa.

Oni koji žele i mogu da pomognu, mogu to da urade uplatom donazine na račun 160-5100102602270-79 u banci Intesa, na ime Tatjana Doner.

Zvezdaninu objavu prenosimo u celosti kao i video snimak Leonove kičme na kojoj se nalaze crvi. Upozoravamo sve da snimci nisu nimalo prijatni.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading