ORCA ZAPOČELA KAMPANJU PRIKUPLJANJA NOVCA: Opremimo studentski dom za zaštitu životinja

Autor:

Lifestyle

04.10.2018

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizacija za poštovanje i brigu o životinjama ORCA započela je kampanju prikupljanja novca za opremanje stana koji im je velikodušno ostavila Ljubinka Vivčar.

RepublikaFoto: Promo
ORCA želi da opremi stan koji im je Ljubinka ostavila

- Ljubinka Vivčar je organizaciji ORCA testamentom ostavila svoj stan od 35 kvadrata u Beogradu i želimo da njen velikodušni gest omogući razvoj i obrazovanje novih generacija stručnjaka za dobrobit životinja i prirode u našoj zemlji. Zato nam je potrebna vaša pomoć da otvorimo prvi studentski dom za zaštitu životinja i prirode u Srbiji, u kome će tokom studija živeti dve studentkinje - rekli su iz organizacije ORCA.

Foto: Promo

Ovaj projekat je deo ORCA akademije, a pored obezbeđivanja besplatnog smeštaja u studentskom domu, stipendisti će dobiti praksu u ORCA i stručnu pomoć od profesionalaca u svojim oblastima u izradi stručno-istraživačkih radova. ORCA će objaviti javni poziv za studentkinje, a žele da jedna od njih bude štićenica nekog od domova za nezbrinutu decu.

Više o Ljubinki Vivčar možete pročitati klikom na ovu rečenicu.

Oni koji žele da pomognu ORCA da dođe do svog cilja mogu da doniraju novac uplatom na dinarski račun 160-506090-50, šifra plaćanja 189, a oni koji žele da doniraju putem interneta mogu to da urade odlaskom na sajt www.donacije.rs/projekat/ljubinkinlegat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading