NIJE REALNO: Nećete verovati šta radi ova doga!

Autor: Republika

Lifestyle

26.09.2018

02:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Balu, preslatki mužjak nemačke doge, bez obzira na skromni uspeh, ne odustaje

Godinu i po star mužjak nemačke doge Luka Balu pokušava da živi zdravo sa svojim vlasnikom Krisom i njegovom porodicom, pa ponekad čak i vežba. 



Na nalogu njegove vlasnice na Fejsbuku osvanuo je video-snimak u kojem njegov vlasnik vežba, odnosno radi iskorak, a Luka Balu pokušava da sledi njegov primer, ali mu baš ne ide. 

U video-materijalu, koji traje pedesetak sekundi, vlasnik radi iskorake, a pas ga prvo neko vreme proučava. Nakon što on vežbu odradi nekoliko puta, Luka počinje sa svojim simpatičnim pokušajima. Zbunjeno hoda za vlasnikom, spušta prednje noge, dok mu zadnje ostaju u vazduhu, ali ne deluje kao da baš zna šta radi, piše B92.


Najsmešniji trenutak je kad mu zadnjica ostane u vazduhu svaki put kad pokuša da ponovi iskorak. Ipak, kako prolazi vreme, tako Luka postaje sve bolji, a to ga očito veseli jer u jednom trenutku počinje srećno da skače okolo, ali i dalje vežbajući. 

Video-zapis je, naravno, postao hit i dosad je pregledan više od 26 miliona puta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading