Požurite u Dom omladine da udomite Putina!

Lifestyle

15.04.2018

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oko pedeset zdravih i lepih maca, među kojima je jedan mazljivi Putin i jedna šarena umiljata Frau, danas se do 18 sati nude za udomljavanje u Domu omladine. Mace su prošle veterinarski pregled, socijalizovane su i spremne za život u stanu, pa ako želite da oplemenite dom jednim takvim divnim biće, ovo je prilika za vas.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Mazljivi Putin

- Svi novi vlasnici će dobiti ugovore o odgovornom vlasništvu, a JKP Veterina Beograd će donirati mikročipove i vakcine i obaviti besplatnu strerilizaciju kada dođe vreme za to. Vaše je samo da macu volite - poručuje za portal Republika Aleksandra Trajković Pavlović iz organizacije Mrnjau vikenda.

Ipak, neprocenjiva slika ozarenih dečjih lica kad dobiju kućnog ljubimca, najjači je utisak ove manifestacije. Jedan od srećnika bio je i desetogodišnji Filip Đukić. On je udomio prelepu Margo.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Umiljata Frau

- Mnogo sam srećan, mnogo! Margo mi je druga maca i već je volim - poručio nam je uzbuđeno Filip.

Među posetiocima je, pored roditelja sa decom, bilo tinejdžera i penzionera, a mace je sa svojom ćerkom razgledala i bivša ministarka pravde Snežana Malović.

Ulaz na Mrnjau vikend se ne plaća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading