TUGA DO NEBA! Pas čekao ispred bolnice 4 meseca, ali vlasnik nije izašao živ!

Autor: petface.net

Lifestyle

10.03.2018

03:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan beskućnik je svoju nesrećnu sudbinu pokušao da ublaži na najbolji mogući način – brinuo se o psiću kojem je vrlo brzo postao sve.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Bili su jako vezani, a kada je beskućnik preminuo, pas je bio neutešan! Nakon što mu je neko zadao nekoliko uboda nožem, hitno je prevezen u bolnicu, gde su se doktori svim snagama borili za njegov život. Ipak, kraj cele priče ipak nije bio srećan.

Pas je trčao za kolima hitne pomoći, a nakon toga je mirno sedeo ispred bolnice i strpljivo čekao svog vlasnika. Doktori kažu da nije ni pokušao ući unutra. Njegovo čekanje trajalo je čak četiri meseca, a nakon toga osoblje bolnice je zajendičkim snagama uspelo da ga udomi!

Ipak, najtužniji deo priče tek sledi.

Iako je u novom domu dobio sve što je potrebno za lep i srećan život, ovom psu je prvi vlasnik beskrajno nedostajao!

Pobegao je iz svog novog doma i šetao pet kilometara kako bi došao do bolnice. Njegovu tugu putem fotografije je zabeležila jedna devojka i podelila celu priču na Internetu.

Vraćen je novim vlasnicima, gde će se nadamo se navići na novu ljubav koju mu pružaju!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading