NA ULICI JE BIO ZLOSTAVLJAN: Reks je spašen od nasilja, sada traži dom! Pomozite da ovoj umiljatoj kuci pronađemo porodicu!

Autor: Republika.rs

Lifestyle

14.04.2021

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za neke je Reks možda samo još jedan pas sa ulice, ipak, on je preživeo velike borbe kako bi bio spašen od nasilja ljudi. Sada traži dom.

Foto: facebook/izgubljeni i nađeni psi Zemun
Rekst traži dom

Priča o Reksu objavljena je u jednoj od grupa za brigu o životinja. Svako ko je pročitao nije ostao ravnodušan na golgotu koju je on preživeo. 

Pomozite nam da mu pronađemo adekvatan dom pun ljubavi nakon svega kroz šta je prošao do sada: 

-Sećate se Reksa i njegove priče? Zlostavljan u ulici Živka Petrovića od loših ljudi..završio u Veterini po prijavi za lažni ujed,on koji u sebi nema ni malo agresije..Odrastao okružen divnom decom iz ulice..u Veterini je proveo mesec dana, smršao..jer tamo se izboriti za hranu za novajlije je vrlo tešk , povukao se u sebe..tugovao...da bi smo ga spasili teškog zivota i lagane smrti uzvukli smo ga iz azila. Čipovan na Gordana Disic i prebačen u pansion.. Tamo je evo već četvrti mesec..ugojio se..ima drugare al mu je potreban dom..jer takav divan mlad pas ne zaslužuje da ne oseti ljubav i pripadanje porodic. Pomozite da udomimo ovog divnog dečaka- piše u objavi u grupi. (kliknite ovde ka objavi)

 

Pridružujemo se apelu, ako želite vernog prijatelja, javite se. Rekst vas čeka raširenih šapa i veselo mašući repom!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading