SCENE KOJE VRAĆAJU OSMEH NA LICE: Slepo mače ne skriva sreću što je udomljeno (VIDEO)

Autor: djole.dog

Lifestyle

25.03.2021

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko misli da životinje ne pokazuju zahvalnost, nije svestan koliko greši. Dovoljno je pogledati koliko je srećna i zahvalna slepa maca koja je shvatila da je dobila vlasnika koji će je voleti i brinuti o njoj do kraja života.

RepublikaFoto: facebook.com/Sukum Ngamprompong
Maca nije skrivala svoju zahvalnost

Maleno slepo mače pojavilo se u zalivu blizu Kejptauna u Južnoj Africi. Drago mače topilo je srca svih koji bi ga upoznali: Džun, biće velikog  srca i njen vlasnik – čovek kome je bespogovorno suđena.

Kada je grupa dobrih ljudi pronašla ovu jadnu macu kako luta Kejptaunom, bila je potpuno sama, bolesna i neuhranjena. Grupa za spasavanje životinja pod nazivom Domestic Animal Rescue Group (DARG), uzela je maleno mače u svoj azil i dali mu hranu i lekove.

 

 

Ubrzo se mače oporavilo od bolesti i trčalo je hodnicima zgrade, bez ikakve brige. Iako je slepa, ona je naučila da živi sa svojim hendikepom i jako dobro se snalazila u prolaz.

 

 

Ali kada su ga Endru i Rebeka videli na Facebook-u želeli su da ga udome. Pogledajte priču u videu.

Svog novog vlasnika nije prestajala da mazi i da mu se neizmerno zahvaljuje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading