GAZDA JU JE BACIO SA TERASE: Kraj tužne priče o keruši Hrabrost će vam ulepšati dan (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pas je preživeo pad sa terase zahvaljujući dobrim ljudima koji su je zbrinuli, uspeli da joj omoguće srećan život zahvaljujući pomagalima za hodanje... Ali tu nije kraj.

RepublikaFoto: facebook.com/Friends of Homeless Animals, INC of RI
Vlasnik je bacio sa terase, ali je ona preživela uprkos svim šansama

Na zverstvo koje je preživela kada je imala samo 9 meseci, reagovalo je mnogo ljudi, pa su brzo prikupljena sredstva za njeno lečenje, ali i invalidska kolica za pse.

VESTI PUTUJU JOŠ BRŽE UZ MOBILNU APLIKACIJU REPUBLIKE

Od kada je počela da koristi ovu spravu, Hrabrost je postala pas pud duha, radosti i zahvalnosti. Ona gotovo da ne vidi svoj invalidutet, pa nema razloga da ga mi ističemo.

Da stvar bude još bolja, sklonište u Ajovi gde je Hrabrost bila zbrinuta je objavilo da je konačno pronađen najbolji mogući vlasnik za kerušu.

- Srećni smo da objavimo da je naša Hrabrost pronašla svoj doživotni dom koji zaslužuje! Posle zlostavljanja koje je preživela i koja je razlog te povrede sa kojom će živeti do kraja života, sada će imati samo ljubav, poštovanje i negu. Pobedila je uprkos malim šansama. Želimo ti srećan život, lepotice, uvek ćeš biti u našim srcima i uvek ćemo biti tu za tebe - napisali su na profilu udruženja za bigu o životinjama Friends of Homeless Animals i zahvalili se udomiteljki Beki.

 

 

Tako je tužna priča koja počinje zverstvom jednog čoveka, dobila kraj u kome je Hrabrost dobila srećan život, a mi smo dobili priliku da se uverimo da postoje i dobri humani ljudi.

Pogledajte je kako Hrabrost trči po snegu, pravo uživanje!

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading