LAJKUJTE, ŠERUJTE, KOMENTARIŠITE: Drugi krug nagradnog konkursa Republike i Srpkog telegrafa - MOJ LJUBIMAC I JA! NEKA IGRA POČNE!

Autor: Republika

Lifestyle

01.11.2020

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trka počinje!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Poštovani čitaoci Republike i Srpskog telegrafa,

Kao što vam je poznato organizovali smo nagradnu igru "Moj ljubimac i ja" u okviru koje dodeljujemo hranu za kuce i mace onima čije fotografije imaju najviše lajkova na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

Od srede, 28.10. 2020. godine pristigao nam je veliki broj fotografija i one su objavljene na Fejsbuku u okviru albuma "Moj ljubimac i ja (2)".

Takođe, pristigle fotografije objavljujemo u okviru ove vesti u foto-galeriji ispod.

Podsećamo vas da prema propozicijama, pobednika ćemo proglasiti u sredu, 4.11.2020. godine i nagradićemo ga vrednim nagradam, o čemu više možete da čitate ovde.

Savetujemo vam da pozovete rođake, prijatelje, komšije da lajkuju vaše fotografije na Fejsbuku, kao i da šerujete album koji smo objavili, kako bi što više ljudi videlo vašeg ljubimca.

Takođe vam savetujemo da lajkujete i zapratite naše zvanične stranice na društvenim mrežama, jer ćemo i u budućnosti deliti vredne nagrade.

P.S. Fotografije koje pristignu danas posle 12 časova, ulaze u konkurenciju za narednu nedelju.

#Čitaćemo se još!

Foto: Promo foto

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading