MAČKA I TAČKA... Budimo humani i pomozimo napuštenim životinjama!

Autor:

Lifestyle

30.10.2017

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Redakcija portala Republika.rs apeluje na sve ljude dobrog srca da pomognu danas akciju Mačka i tačka...: naša odgovornost za napuštene životinje u prostorijama Zaokreta, Cetinjska 15 u Brogradu od 18h do 23h.

RepublikaFoto: facebook.com/Rekonstrukcija Ženski fond‎
Dođite da se zabavite i pomognete

Grupa aktivistkinja i aktivista okupljenih oko edukativne kampanje "Kako da sestre to rade najbolje” Rekonstrukcije Ženski Fond poziva vas na akciju prikupljanja sredstava za napuštene i ulične životinje.

Cilj akcije je da se prikupe novčana i nenovčana sredstva za neformalnu grupu građanki i građana „Mačka i tačka...” iz Surčina koja, predvođena Aleksandrom Trajković Pavlović u ovom trenutku brine o preko 20 mačaka i 15 pasa. 

Sa idejom da razvijamo odgovornost prema životinjima, u toku večeri, organizujemo edukativno-zabavni program:

  • 18h-20h Radionica za decu na temu „U susret Noći veštica”
  • 20h-21h Razgovor sa Aleksandrom Trajković Pavlović i aktivistkinjama i aktivistima za prava životinja, i veterinarom Vladimirom Joksimovićem (Charlie & Graff)
  • 21h-21:30h Marko Paunović: East landscapes
  • 21:30h-23h Popdepresija/Kišobran DJs

ŠTA VI MOŽETE DA UČINITE?

Već od 23. oktobra možete da donirate novac za neformalnu grupu građanki i građana "Mačka i tačka...” (kutija za priloge nalazi se na šanku Zakreta).

Danas u periodu od 18h do 23h, možete da:

Ideja je da ovom akcijom pokažemo da je važno građansko samoorganizovanje za dobrobit životinja i da je važno da se razvije svest o odgovornom vlasništvu i odnosu prema životinjama.

Dođite, upoznajte Aleksandru Trajković Pavlović, upoznajte životinje o kojima se ona brine, razgovarajte sa nama, donirajte novčana ili nenovčana sredstva, uživajte u muzici...

Prikupljena sredstva idu isključivo za životinje o kojima brine Aleksandra Trajković Pavlović i grupa „Mačka i tačka...”, i po završetku akcije, obavestićemo javnost o rezultatima jer je važno da znamo gde idu naš novac i prilozi!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading