Filmska priča - PAS PREŠAO 80 KILOMETARA do starog porodičnog doma, nostalgija je bila jača

Autor: DDL, Republika

Lifestyle

21.07.2020

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pas Kleo napustio je trenutni dom svojih vlasnika u Kanzasu i otišao do doma gde su ranije živeli u Misuriju. Na tom putu je hodao 80 kilometara.

RepublikaFoto: pixabay.com
Pas Ilustracija

Kolton Majkl je u izjavi za televizijsku stanicu KMBC ispričao da se njegov četvorogodišnji mešanac labradora i retrivera pojavio na kućom pragu kuće koja je 80 kilometara udaljena od Kanzasa, prenosi FOX News.

Kleo, koja je početkom ovog meseca otišla, u vlasništvu je Koltona skoro dve godine.

- Pronašla je put do te kuće u kojoj sada žive stranci. To je kod nje izazvalo strah, što se može desiti bilo kome drugom - rekao je Kolton koji je na Fejsbuku objavio da mu je kućni ljubimac nestao.

Zahvaljujući mikročipu uspeo je da pronađe svog psa. Nije mogao da verovuje da je Kleo otišla do kuće u kojoj je pre živeo. Teško je poverovati i bilo kome drugom da se to može desiti jer je, između ostalog, pas morao da pređe i preko reke da bi došao do starog doma.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading