5 razloga zbog kojh se mačke uvlače u krevet vlasnicima, jedan ZABRINJAVAJUĆI!

Autor:

Lifestyle

18.07.2020

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo zašto se mačke uvlače u krevet vlasnicima!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

1. Zbog toplote

Prvi razlog je praktičan - mačke vole toplo. Uprkos krznu one uvek traže mirno i toplo mesto na kojem će moći da se zavuku i spokojno spavaju.

2. Udobnost pre svega!

Budimo iskreni, krevet na kojem spava čovek je mek, topao i udoban. Zašto bi, onda, mačka spavala u korpi ili na stolici? Mačke spavaju po 15 sati dnevno i uvek pronađu najbolje moguće mesto, kraj radijatora, u fotelji i slično.

RepublikaFoto: pixabay.com

3. Sigurnost

Mačke skaču na najmanji zvuk, pa ako se osećaju sigurno sa vlasnikom onda žele da budu uvek sa njim. Dakle, vlasnik kojem mačka ne pokušava da se uvuče u krevet treba da se zapita zašto?!

4. Mačke su teritorijalna bića

Mnogi to ne misle, ali mačke vole da obeleže svoju teritoriju. Kada spavaju u krevetu vlasnika to ustvari znači da one vama dozvoljavaju da spavate sa njima, a ne obrnuto!

5. Vole vas

Dolazak u krevet čoveka i čvrst san zajedno sa njim znače samo jedno - ovaj čovek je dovoljno dobar da se sa njim spava!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading