(VIDEO) Psovao na sav glas! Papagaj (23) otkrio zašto su mu se bivši vlasnici razveli, a zbog nemilog događaja i perje mu je otpalo

Autor:

Lifestyle

07.03.2020

03:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razvod je uvršten u top 10 stresnih situacija koje čoveka poremete za ceo život, međutim, u svoj zbrci ne stradaju samo učesnici istog, već i njihovi ljubimci.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Ženka papagaja stara 23 godine teško je podnela razvod braka svojih vlasnika. Perje joj otpalo, a da nesreća bude veća njih dvoje nisu uspeli da se dogovore kome će da pripadne ova lepotica, pa su je dali na usvajanje.

Kada ga je usvojila Ebi Metjus je znala da papagaj govori, ali nije očekivala da će ptica otkriti razlog rastanka bivših partnera koji su ga čuvali godinama.

- Na početku smo mislili da je smešno što papagaj oponaša psovke i svađe vlasnika, ali smo ubrzo shvatili da je ptica zajedno sa njima prošla kroz jako težak period - rekla je Metjus, a među prvim rečenicama koje je čula bila je: Imam račune da platim.

Ebi Metjus ima dve ćerke i nema nameru da se odvaja od papagaja, jer i pernata životinja učestvuje u roditeljskim obavezama, pa često razdvaja decu kada se svađaju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading