(VIDEO) Ko od šale pobedio vlasnicu u društvenoj igri! Pogledajte kako je u nekoliko poteza pas nadmudrio ženu

Autor:

Lifestyle

05.03.2020

03:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preslatki pas rase Kokapu, Persi, postao je poznat na internetu nakon što je njegova vlasnica, Sara, objvila snimak na kome je on pobeđuje u igri “Spoj 4”.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

U videu oni igraju igru gde su njegovi žetoni žuti, a njeni crveni i ona ga sve vreme navodi da uzme svoj žeton zubima i ubaci ga na mesto koje želi u postolju. 

Svaki put kada Persi odigra svoj potez, dobije pohvalu. Ipak, iako je pomno pratio igru, Sara ga je opominjala kada je njegov potez i iznova mu pokazivala na njegove žetone, a on bi ponovio potez. 

Ipak, Persi ne bi bio pravi pas kada ne bi uzeo u zube mnogo više nego što treba, pa je to učinio i sa žetonima, ali je Sara odbacila višak i ostavila mu samo jedan da ubaci uz napomenu da ne treba da vara, nego da igraju po pravilima. 

Ubrzo, Persi je pobedio složivši četiri vezana žuta žetona u vertikalnom nizu. Nakon toga, na snimku se čuje Sara koja mu čestita na pobedi i hvali ga: Bravo! Pobedio si!

Sara je kasnije rekla kako Persi ima sjajnu memoriju i da misli da bi mu strategije odlično išle. Takođe, ona kaže da on veoma voli ovaj tip igara, pa da ona i ohrabruje da igraju. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading