(ŠOK FOTO) Policija pozvala čoveka i pitala: Da li imate haskija? Ostalo je urnebesna priča

Autor:

Lifestyle

28.02.2020

03:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je čistila kuću, Čeril Ramzi sa Ostrva Princa Edvarda, u Kanadi, otvorila je prozor da provetri spavaću sobu. Pošto je bila zaokupljena drugim poslovima, zaboravila je na to, ali ju je na to podsetila policija, koja je pozvala porodicu da ih obavesti da imaju haskija na krovu.

 

 

- Da li imate haskija? Pol je odgovorio: Da. Policajac: Da li živite u broju 401? Pol je odgovorio: Da. Policajac: E pa pas vam je na krovu - opisala je doživljaj na Fejsbuku Čeril Ramzi.

Njen muž nije najbolje razumeo šta mu je policajac rekao, na šta mu je ovaj ponovio da im je pas na krovu.

- Hvala gospođi koja ga je slikala. Nikad se nisam toliko smejala - napisala je Čeril.

- Ime joj je Nala i ima 17 meseci - objasnila je Čeril za “Bored Panda”.

- Dobra je i veoma pametna. Rekla bih da je razigrana, ljubomorna, zahtevna... Ne voli kad ostane sama. Čas hoće da uđe, čas hoće da izađe.

 

 

Neposredno pre nego što je policajac pozvao, Čeril je bila na benzinskoj pumpi, a suprug Pol je nešto radio na poslu.

- Nije mogao da veruje policajcu kad mu je rekao šta se dešava - kaže ona.

Međutim, uverio se u to svojim očima.

- Neposredno pre nego što je Pol došao kući, policajac i nekoliko posmatrača okupili su se ispred kuće, a Nala je uskočila unutra kroz prozor.

Iako su sibirski haskiji prijateljski anstrojeni prema ljudima i inteligentni, prilično su nezavisni i tvrdoglavi. Mišel Veltonover, stručnjak za rase pasa već 35 godina, kaže da su atletske građe, pokretljivi i lakonogi. Kada te osobine pridodate njihovoj ljubavi prema otvorenom prostoru, Lanin poduhvat je nešto što se moglo očekivati, kaže ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading