(FOTO) Majka prijavila nestanak dečaka, a onda je njihov pitbul dokazao da su psi najverniji prijatelji na svetu

Autor:

Lifestyle

24.02.2020

03:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitbul Badi sa Floride postao je heroj kada je pomogao policiji da pronađe njegovog trogodišnjeg vlasnika koji se izgubio u šumi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Po navodima policije, o dečakovom nestanku saznali su kada je njegova majka prijavila njegov nestanak. Naime, ona je rekla policiji kako se dete toga dana igralo napolju sa braćom i sestrama, da je pas bio sa njima, ali da se nakon toga pas i on nisu vratili kući i da ne zna gde su. 

Policija je odmah pokrenula potragu za detetom u najbližoj okolini, ali su ubrzo primili poziv od komšija da je dete pronađeno sa psom u obližnjoj šumi i da je pas veoma zaštitnički nastrojen. 

Na snimcima koje su kasnije dobili, vidi se kako se Badi ne odvaja od dečaka i sve vreme ga štiti i navodi ljude koji su u blizini da ga pronađu. Ovo su potvrdili i ljudi koji su prvi stigli do njih. 

Ovaj pas dokazao je da je veran svojoj porodici i da ih nikada ne bi napustio. Mislimo da je apsolutno zaslužio svu ljubav koju dobija, ali i dosta nagradica i novu lopticu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading