(FOTO) PONI KAO PUTNIK U AVIONU: Kako se vama čini ta ideja?

Autor: b92.net

Lifestyle

05.12.2019

03:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na popularnom profilu na Instagramu "Passengers shaming" objavljena je fotografija malog ponija koji se vozi u ekonomskoj klasi aviona.

"Napomena, ovo je obučeni konj za slepe. Nije za emocionalnu podršku. Oni nisu jedno te isto", pisalo je na stranici.

Fotografija je prikupila više od sedam hiljada lajkova i na stotine komentara, a mišljenja o konju u avionu su podeljena.

"Ako vam je potreban minijaturni konj da biste leteli avionom komercijalne avio-kompanije, možda će vam ipak odgovarati neki drugačiji način prevoza. Uopšte neću spominjati ljude na koje utiču vaše potrebe", "Poludeću ako platim skupu kartu za avion, a pored mene sedi jezivi poni. Ja volim konje, ali ovo je previše", "Kako poni završi u avionu? Da li to znači da ja mogu da dobijem svog nosoroga za emocionalnu podršku?", samo su neki od komentara nezadovoljnih pratilaca, prenosi Indeks.

Mnogi su, misleći da je ovo konj za "emocionalnu podršku", izneli neumesne komentare, ali ubrzo su im ostali objasnili da nisu u pravu.

"Ovo nije životinja za emocionalnu podršku, prestanite to da pišete", "Prema Zakonu o osobama s invaliditetom u SAD, minijaturni konji su obučeni za pomoć osobama s invaliditetom", stali su u odbranu ostali pratioci ovog profila na Instagramu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading