SPASIMO GA OD BESNOG KOMŠIJE: Mačak Žućko traži dom!

Autor:

Lifestyle

24.11.2019

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apelujemo da ljude dobrog srca da udome divnog mačora koji svaki dan može da strada od strane nerazumnog komšije!

RepublikaFoto: facebook.com/Milica Scekic
Žućko će sigurno usrećiti porodicu koja je usvoji

Naime, mačor Žućko je voljen u kraju gde se trenutno nalazi, ali je na meti besnog komšije koji je pronašao izgovor da mu ugrozi život.

Žućko je mužijak, nalazi se na Bežanisjkoj kosi u Beogradu, ima oko 6 meseci i još nije sterilisan (to će se obaviti kada nađe dom).

- Žućko je jedinstven mačak, pre svega što je prva dva meseca svog života živeo na krovu frizerskog salona i nije želeo da siđe, već je glasnim mjaukanjem zahtevao da se hrana tu donese merdevinama. Kako su mu sve želje bile uslišene, mislio je da nikada neće morati da napusti svoje veliko, strmo kraljevstvo. Međutim, kako je Žućko rastao površina krova je postajala sve manja i sve više nezanimljiva, pa je odlučio da proveri kakav je život dole. Sada, Žućko boravi sa sve 4 šape na zemlji, ima i drugare, dobija i hranu redovno, ali kao što to često biva, Žućko nekome smeta. Optužen je da je komšiji pokidao (imaginarne) kablove na automobilu i navodno načinio veliku štetu. Komšija ne želi da vidi Žućka na lokaciji i moramo da mu nađemo dom, kako ne bi nagrabusio. Verujemo da će se ovaj „nevaljalko“ nekome dopasti, jer obožava da se mazi i igra, a kako saznajemo želja mu je da sazna šta je to radijator i kako to da je stalno topao - napisala je Milica Šćekić na svom Fejsbuk profilu gde možete da je kontaktirate kako biste udomili ovog slatkog macana. Takođe, možete da kontaktirate i Oliveru Mosorinski preko poruka na njenom Fejzbuk profilu.

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading