(VIDEO) 7 minuta je oživljavao mačku! Nakon spasavanje 35 ljudi ovaj vatrogasac postao je heroj univerzuma!

Autor:

Lifestyle

22.11.2019

03:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča je nestvarna, ali kada pogledate snima shvatiće da ovakvi heroji danas postoje.

RepublikaFoto: youtube.com/ RT
Vatrogasac u trenutku kada spašava život mački

Vatrogasac u Rusiji postao je instant miljenik korisnika društvenih mreža nakon što je vatrogasna služba objavila njegove snimke kako oživljava mačku, koju je nekoliko minuta ranije spasio od strašnog požara, prenosi Telegraf.rs.

Iz zgrade od istorijskog značaja spaseno je 35 stanovnika i dva kućna ljubimca u Tveru, gradu na oko 160 kilometara severoistočno od Moskve. Siroto mače ozbiljno se nagutalo dima dok su vatrogasci evakuisali stanovnike iz zgrade u plamenu. 

Na snimcima se vidi kako jedan od vatrogasaca pere lice mačke vodom iz bare i koristi svoj aparat za disanje koji se koristi u gustom dimu – kako bi životinji dao malo vazduha. Srećom, oživljavanje mu je poštlo za rukom i za oko sedam minuta mačka je ponovo bila pri svesti, iako iscrpljena ovim iskustvom.

Vatrogasac Andrej Majster rekao je lokalnim medijima da su on i njegova posada pronašli mače odmah nakon provale u stan na trećem spratu zgrade u potrazi za preživelima.

Požar u istorijskom kvartu koji su meštani nazvali “Morozov grad” dogodio se u utorak. Gradske službe za vanredne situacije poslale su 19 vatrogasnih kola na mesto nesreće, a svi stanovnici uspešno su evakuisani bez žrtava. Drugi ljubimac koji je spašen u operaciji bio je pas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading