(VIDEO) Pas štiti stomak svoje trudne vlasnice! Ako imate ovako odanog ljubimca, vi ste pravi srećnik

Autor:

Lifestyle

28.10.2019

03:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je žena ostala trudna, njena kujica Niko prva je to primetila i počela se ponašati zaštitnički. Stavljala bi joj njuškicu na trbuh, neprestano je lizala te zahtevala da joj je blizu.

RepublikaFoto: facebook.com/The Dodo
Pas koji se nije pomerao od vlasnice dok je bila trudna

I drugi se pas vrlo brzo priključio svemu tome, ali njihova vlasnica kaže kako je ipak Niko bila ta koja je prva znala. Fil joj se priključio u svim tim zaštitničkim stvarima koje rade četveronožne dadilje. Oni je paze, maze i jedva čekaju dolazak tog malenog i čudesnog bića. Onaj koji i dalje ništa ne shvaća, ili se možda pravi da ne shvaća, mačak je Milo.

Milo je odlučio prisvojiti sve bebine stvari pa tako obožava da se vozi u kolicima, uvaljuje se u sedalicu, kinderbet i sva malena i udobna mesta namenjena bebi.

Veza čoveka i psa predivna je, a ovo je još jedan dokaz za to. Naši se ljubimci promene, postanu oprezniji, pažljiviji i pokazuju nam da su tu za nas u svakoj prilici, a osobito kada su u pitanju ovako posebne i velike stvari. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading