Mačke umeju da osete negativnu energiju: Ukoliko obratite pažnju na njeno ponašanje ona može da vam ukaže na osobu koja vam ne želi dobro

Autor: Republika, Stil

Lifestyle

15.10.2019

04:13

Ovi slatki kućni ljubimci su izuzetno osetljivi, pa mogu da primete sve negativne vibracije i ljude koji vas okružuju. Morate ih samo malo bolje pogledati kako biste shvatili šta žele da vam poruče.

Printskrin: Facebook.com/Beogradske mačke
Foto: Ilustracija

Evo na šta treba da obratite pažnju i otkrijete šta vam vaše mace poručuju svojim ponašanjem.

Mačka bez razloga počinje da se ponaša vrlo nervozno nakon što se vratite kući

Ove životinje umeju vrlo dobro da prepoznaju energiju, pa ukoliko ste se svađali dok ste bili van kuće ili vas je neko iznervirao, one će to i osetiti. Svojim postupkom vas podseća da biste trebali da se oslobodite negativnih misli i emocija.

Dugo gledaju u jednu tačku ili mesto

Nešto joj se tu ne dopada i na taj način vam stavlja do znanja da to mesto ili neki predmet imaju negativnu energiju. Možda vam je neko poklonio nešto sa lošim namerama.

Mačke počinju da se ponašaju agresivnije ili da grizu kada je vlasnik loše raspoložen 

One su vrlo privržene vlasnicima, pa nije čudno što osećaju sve vaše negativne emocije. Ovim postupkom žele da vam kažu da biste trebali odmah da prestanete sa takvim ponašanjem.

Srpski telegraf
Foto: Ilustracija

Kada se vlasnik razboli, mačka će se sklupčati pored njega sve do ozdravljenja

Umeju jako dobro da osete kada nešto nije u redu, pa će tako uvek biti tu za vas kada se ne osećate dobro. Ležaće pored vas i pokušati da vas umire dok ne ozdravite, čak će prepoznati i bolno mesto.

Ako se u vašoj kući pojavi osoba koja nema dobre namere vaša maca će vam to pokazati

Njihova izražena intuicija će vam ukazati na one koji vam ne žele ništa dobro. Ukoliko takva osoba uđe u vašu kuću mačka će početi da frkće i netremice da posmatra gosta. U ovokvim situacijama mačka je vaš moćan saveznik kako bi ste otkrili osobu koja vam ne želi dobro.

 

Komentari (0)

Loading