Upoznajte Dženi koja svakog jutra šeta ulicama i deli sreću po gradu: Umiljata kobila nosi komad papira na kome piše genijalna poruka

Autor:

Lifestyle

08.10.2019

02:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno se na društvenim mrežama pojavio post o kobili Dženi. Jednoj veoma posebnoj kobili koja se šeta ulicama Frankfurta. Niko je se ne plaši, svi je pozdrave i ona uvek uzvrati pozdrave.

RepublikaFoto: youtube.com/ USA TODAY
Kobila Dženi obraduje svakog na ulici, a svi meštani vode računa o njoj i nije im teško

Kobila je umiljata, a njena priča oraspoloži svakoga ko je čuje. Nekada je šetala sa svojim vlasnikom, ali on je sada star i ne može da je prati, mada njoj ne smeta da se malo sama prošetka.

- Svakog jutra u Frankfurtu možete primetiti Dženi, kako sama ide na duge šetnje. Već 14 godina hoda istom rutom, otkad je vlasnik, koji je sada star 79 godina, nije mogao da prati. Usput pozdravlja sva poznata lica i prima poslastice od ljudi koji je vole. Meštani se prema njoj ponašaju kao prema slavnoj, nije im teško da čiste za njom. Ima pričvršćen komad papira na kome piše: Zovem se Dženi. Nisam pobegla, samo šetam. Hvala vam. U 14 godina nije bilo nijednog incidenta. Lokalni veterinar redovno je pregleda i ne pokazuje zabrinutost zbog njenog jedinstvenog načina života, navedeno je na Fejsbuk stranici, koja je podelila tu priču sa svojim fanovima, a stranica se zove Photography ツ.

Pa ovo je jedna divna priča i zaista, kad odete u Frankfurt ustanite malo ranije da se pozdravite sa Dženi, prijaće vam verujte nam.

Dženi deli sreću sa ljudima u svom gradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading