SAMO ZA HUMANE LJUDE: Dva mlada psa traže dom

Autor:

Lifestyle

15.09.2017

02:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva mlada dobroćudna i pitoma psa nedavno su spasena od lovaca koji su hteli da ih ubiju, ali njihova sudbina je i dalje neizvesna jer nisu uspeli da pronađu svoj dom, tačnije porodicu koju bi usrećili...

RepublikaFoto: pixabay.com
Miki i Riki čekaju na svoj novi dom, porodicu, ime...

Redakcija Srpskog telegrafa i portal Republika.rs apeluju na ljude dobrog srca koji su u mogućnosti da prime u svoj dom i svoje srce jednog ili oba mlada psa, koji su umiljati i naučeni da hodaju na povodcu, kao i bez njega.

- U pitanju su muški psi, mlađi od godinu dana. Zdravi su, naučeni na kućne uslove, znaju da idu sa i bez povodca. Društveni su i igraju se sa drugim psima. Trenutno spaseni da ih ne ubiju lovci ispred lovackog doma-hotela. Prevozim ih do osobe koja ih želi - kaže Milan Đurić i dodaje da oni koji žele da udome ove pse, mogu da ih dobiju odmah.

Psi su u privremenom plaćenom pansionu do 30. septembra, pa, ako ih želite, apelujemoda se što pre javite na telefon ‎064 909 7758. Kontakt Milan Đurić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading