APEL SVIM DOBRIM LJUDIMA: Heroju iz Obrenovca koji je spasavao životinje od poplava je potrebna pomoć!

Autor:

Lifestyle

01.07.2019

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoranu Cvetanoviću iz Obrenovca nakon poplave su unisteni kuća i dvoriste, voda se nalazi svuda, a on i njegovi ljubimci su sada ostali i bez hrane.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Poplava je napravila veliku štetu

Zoran je postao poznat javnosti tek nakon postavljenih snimaka na internetu gde ide čamcem i spasava sve pse iz vode. Problem je nastao kada je ostao povređen, te mu je sada potrebna podrška i u vidu hrane i novca, kao i pomoć oko uređivanja okoline i dvorišta. Svaka pomoć je značajna, a njemu će i vaše malo značiti mnogo.

Pozivamo sve dobronamerne ljude da pomognu Zoranu da dođe do boljeg života.  Njemu su životinje najbitnije, više brine o njima nego o sebi. Ova dobra duša nas uči kako treba da se ophodimo i u najtežim okolnostima, da nikad ne ostavimo prijatelje i da zajedno prebrodimo svaki bolni momenat.

Foto: Privatna arhiva
Zoran Cvetanović

Zoranov profil na Fejsbuku možete videti klikom na ovu rečenicu. Tu možete dobiti informacije oko toga kako možete da mu pomognete.

Svi koji žele da doniraju Zoranu novac mogu to da učine telefonskom uplatom u najbližoj pošti - Zoran Cvetanović, broj je 0640592346, ili mogu da uplate direktno na račun u Zberbanci, broj računa je 285258504000052879.

Fotografije sa lica mesta možete videti u galeriji ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading