(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Horor uživo! Na festivalu u Kini ubijeno na stotine pasa, tri aktivistkinje napadnute

Autor: petface.net

Lifestyle

29.06.2019

02:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove scene su užasne i neverovatne. Ovo je festival psećeg mesa. Ovo je horor uživo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jezive scene na Festivalu srama

Jedna aktivistkinja, koja se bori za prava i zaštitu životinje je pretučena od strane naoružanih preprodavaca pasa kada je pokušala da oslobodi zarobljene pse iz tesnog kaveza, u kojima je obično bio preveliki broj pasa.

Pored nje, napadnute su još dve aktivistkinje koje su pokušale da ih spreče u nameri da prodaju pse zarad mesa.

- Za vreme proslave letnjeg solsticija u provinciji Guangxci u mestu Yulin održava se najzverskije i najokrutnije masovno ubijanje pasa, i ove godine. I pored peticija iz celog sveta i dugogodišnje borbe kako u svetu, tako i aktivista u Kini, nema kraja ovom mučenju najboljeg ljudskog prijatelja. U pitanju je novac, a ne tradicija. Male zarade za siromašne, velike za organizatore i krugu zla se kraj ne nazire. Aktivisti se prebijaju, ponekad i na smrt. Nema milosti. Teško je i zamisliti kakvi su to zločinački umovi sposobni za ovakva zverstva - napisali su ljudi u opisu posta na Fejsbuk stranici Koalicija za život.

Ovaj frestival obično traje desetak dana i za to vreme se ubije veliki broj nedužnih životinja. Apeli u svetu postoje da se zabrani ovakva manifestacija, ali se ona ipak održava. 

Napad na aktivistkinje je još jedan dokaz koliko je to nasilan i zlostavljački festival.

Ovom mora da se stane u kraj!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading