Hordašenje uništilo život životinjama! 300 mačaka pronađeno u jednom stanu, scena je jeziva

Autor:

Lifestyle

15.05.2019

02:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez ikakvih uslova često se desi da ljudi donesu mnogo životinja u svoj stan. Ovakva jedna situacija vodi nas u Severni jork u Kanadu, gde se u jednom stanu nalazilo čak 300 mačaka.

RepublikaFoto: Photo by Jerry Wang on Unsplash
Foto: Ilustracija

Nakon prijave koja je najverovatnije stigla od nezadovoljnih komšija, pripadnici kanadskih organizacija Toronto Ket Reskju i Toronto Animal Servises, imali su šta da vide u stanu u koji su poslati.

Naime, na 18. spratu zgrade u Severnom Jorku u manjem stanu su zatekli čak 300 mačaka u stravičnim uslovima. Sve mačke su u najkraćem mogućem roku iznesene iz stana, pregledane i smeštene u azile.

To je, pišu kanadski mediji, već druga ovakva situacija u Torontu u samo mesec dana zbog čega su stručnjaci veoma zabrinuti.

Inače, prema zakonima u Torontu, jedno domaćinstvo sme da drži najviše šest mačaka

- Takve mačke imaju užasan život. Ukoliko znate nekoga da ima mnogo mačaka, molimo vas, prijavite to - zamolili su iz Toronto Ket Reskju organizacije.

Zaista, koliko god volimo životinje moramo biti svesni da su im potrebni dobri uslovi za život! Budimo odgovorni!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading