(VIDEO) Ova priča potvrđuje da je pas čovekov najbolji prijatelj: Bela i Sedi su zalajali i tako sprečili tragediju...

Autor: index.hr

Lifestyle

11.02.2019

03:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pse često nazivamo najboljim prijateljima i svojim spasiocima, a priča koja sledi jedna je od onih koje upravo potvrđuju te tvrdnje.

RepublikaFoto: youtube.com/First Coast News

Morin Hetčer je doživela moždani udar za vreme tuširanja. Kada su njeni psi Bela i Sedi shvatili šta se dogodilo, istrčali su iz kuće i lajanjem počeli da dozvaju komšije. 

Morin je izjavila da nije mogla da se pomeri, pa je svojim ljubimcima rekla da joj je potrebna pomoć. 


Pametne životinje su istrčale i komšinici pokazale šta se dogodilo, a ona je odmah pozvala hitnu pomoć. Nadzorna kamera na ulaznim vratima snimila je ceo događaj. 

Na snimku kamere sa ulaznih vrata kuće vidi se i čuje kako psi glasnim lajanjem dozivaju nekoga upomoć. Oni su lajali i lajali kako bi neko konačno došao i pomogao njihovoj vlasnici, koja je ležala u ozbiljnim bolovima. 

Na snimku se, potom, vidi kako jedna žena ulazi u kuću, a potom i hitna pomoć kako nesrećnu ženu iz nje iznosi

Psi su i ovoga puta pokazali koliko mogu da budu dobri prijatelji čoveka i koliko mogu da brinu o nama, jer da psi nisu bili uporni u dozivanju pomoći, ova priča je mogla da ima mnogo tragičniji kraj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading