(VIDEO) Umetnička duša: Ovaj pas ima atelje i prodavnicu svojih umetničkih dela!

Autor:

Lifestyle

03.01.2019

03:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upoznajte Hantera, psa koji stvara umetničke, apstraktne slike i već ima hiljade ljudi koji ga prate na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: youtube.com/Shiba Art Online
Hanter slika uz pomoć svoje vlasnice

Ovaj petogodišnji pas živi u Alberti, Kanada zajedno sa svojim vlasnicima Keni Au i njegovom ženom Denis Lo.

- Naša kuća ima veliki zid na kojem smo staviti umetnička dela. Tražili smo svašta nešto da izaberemo, ali smo bili neodlučni i onda nam je sinula jedna ideja. S obzirom na to da je naš pas deo našeg života i da ga volimo mnogo, odlučili smo da ga naučimo da drži četkicu kako bi nam naslikao dela za naš zid. On je zaista uzeo u usta četkicu, umočenu u boju i počeo da šara po platnu - rekao je vlasnik psa.

Kada su prvi put ovo počeli to da rade, bilo je u želji da mu ne bude dosadnu i da se zabavlja nečim. Slikarstvo je od tada postalo njegova svakodnevica i sada ne ispušta iz usta četikicu i stalno traži novo platno.

Kako je Hanter neprekidno izražavao svoju kreativnu prirodu, par je odlučio da pokrene Instagram stranicu njegovih radova i prodavnicu gde svako može kupiti njegova remek-dela po ceni od 38 dolara.

Au i Lo kažu da će nastaviti da rade sa Hanterom na slikama dokle god mu je to interesantno, ali kada mu dosadi i oni će odustati od toga.

- On ima mnogo energije i čini se najsretnijim kada fizički i mentalno vezba, pa smo ga naučili nekoliko trikova kojih smo se mogli setiti. On je definitivno najpametniji pas na svetu - rekli su njegovi vlasnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading