AKCIJA U BEOGRADU: Udomite nezbrinutu životinju ove subote

Autor:

Lifestyle

12.12.2018

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

JKP „Veterina Beograd" i Purina pozivaju sve ljubitelje životinja da se ove subote (15.12) pridruže akciji udomljavanja nezbrinutih životinja, pod nazivom "We are better with pets". Događaj na kojem će biti moguće udomiti napuštene pse biće održan u Marsh Open Space-u (Cetinjska 15), sa početkom u 12 časova.

RepublikaFoto: Promo foto
Psi čekaju na humane ljude kojima će ulapšati život

Oni koji se odluče da deo vikenda odvoje za uživanje u društvu pasa koji traže dom, poslaće u isto vreme i važnu poruku o odgovornom vlasništvu i humanosti udomljavanja, koja je naročito aktuelna u hladnim danima koji su pred nama.

Ovom prilikom, predstavnik JKP „Veterina Beograd" održaće i kratko, edukativno predavanje o odgovornom vlasništvu ljubimaca, a događaj će zajedničkim snagama voditi Miloš Milaković, glumac i deo ekipe popularnog „Dnevnjaka" i njegov ljubimac, jedan od najpoznatijih četvoronožnih „influensera", Gojko the Pug.

Ne propustite ovu šansu da učinite nešto lepo i humano - da napuštenoj životinji pružite toplinu doma, ili pozovete druge da to učine. Vidimo se u subotu, da zajedno pokažemo koliko je velika ljubav prema ljubimcima!

RepublikaFoto: Promo foto
Biće održano i edukativno predavanje o odgovornom vlasništvu

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading