OSTVARILI SU ZACRTANI CILJ: ORCA prikupila dovoljno sredstava za renoviranje stana Ljubinke Vivčar

Autor:

Lifestyle

03.12.2018

12:52 >> 12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prikupljeno je 946.180 dinara, a ciljana suma bila je 928.892 dinara.

RepublikaFoto: Promo
Uskoro počinje renoviranje stana

- U ime celokupnog ORCA tima želimo da sa vama podelimo radost i ponos zbog uspeha koji smo zajedno postigli: obezbedili smo sredstva za osnivanje prvog studentskog doma za zaštitu životinja i prirode! Ovo je ključni korak za ostvarivanje velikog sna - stvaranja mesta za promene - rekli su direktor ORCA Elvir Burazerović i predsednica upravnog odbora ORCA Dragana Tar.

Foto: Promo

Oni su se još jednom zahvalili pokojnoj Ljubinki Vivčar koja im je ostavila stan na korišćenje, svim pojedincim i kompanijama koje su podržale njihovu akciju, volonterima i psu Lakiju koji je bio zaštitno lice kampanje.

- Dobar je osećaj biti u društvu onih koji dele viziju očuvane prirode, bezbednog i zdravog sveta za ljude i životinje. Hvala vam svima na tome - poručili su iz organizacije.

Renoviranje stana i javni poziv za studentkinje, kako kažu, uslediće uskoro.

- Pozivamo vas da pratite ono što radimo i budite i dalje uz nas. Vrlo brzo počinjemo sa renoviranjem stana i selekcijom studentkinja kako bi se one što pre uselile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading