APEL SVIM DOBRIM LJUDIMA: Udruženje Alfa u nedelju prikuplja hranu za napuštene pse, pomozimo im jer je situacija kritiča

Autor:

Lifestyle

20.11.2018

11:00 >> 11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na parkingu ispred Pet centra na Novom Beogradu u nedelju od 12.00 do 18.00 članovi udruženja Alfa prikupljaće hranu za pse o kojima se svakodnevno brinu.

RepublikaFoto: Printskrin: Facebook.com/Jovana Mitrovic
Čak i jedna konzerva sa hranom pomoći će mnogo

- Bavimo se zbrinjavanjem bolesnih, povređenih i napuštenih životinja, koliko god nam to mogućnosti dozvoljavaju. Pansionima plaćamo da brinu o psima. U njima je trenutno 24 pasa, a kod kuće i kod prijatelja čuvamo preko 20 i još 15 kuca hranimo na ulici. Ti psi su bili teško povređeni kada smo ih pronašli i ulažemo veliki napor da se oporave i da ih udomimo. Čuvamo i 20 mačaka - rekla je za Srpski telegraf predstavnica udruženja Alfa Jovana Mitrović.

Ona poziva sve ljude koji su u mogućnosti da u nedelju dođu do Pet centra i doniraju hranu. Svaka pomoć je dobrodošla jer je stanje kritično. Njenu objavu na društvenoj mreži Fejsbuk prenosimo u celosti.

 

 

- U nedelju skupljamo hranu za pse, jer nam zalihe uvek nedostaju. Na mesečnom nivou potrebno nam je oko 200 kg granula kako bi prehranili sve kuce, a zimi potrebna količina ide i do 250 kg. Zbog toga nam je potrebna pomoć i nadamo se da će se ljudi odazvati našem pozivu - kaže Jovana.

Udruženje Alfa živi od donacija. Iz udruženja kažu da su zahvalni svim ljudima koji redovno doniraju i pomažu, ali da više od polovine mesečnih potrebština finansiraju sami. Srpski telegraf poziva sve koji su u mogućnosti da pomognu udruženju Alfa.

Oni koji ne mogu da dođu u nedelju i doniraju hranu, mogu da doniraju novac uplatom na račun 160-333502-28 u banci Inteza ili putem Paypala na: draganabre@gmail.com.

Udruženje Alfa takođe udomljava pse, a svi zainteresovani mogu da se jave na e-mail adresu nvoalfa@gmail.com.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading