KO JE BIZNISMEN KOJI JE BIO U ZATVORU, PA OŽENIO 25 GODINA MLAĐU? Došao u Srbiju da se vakciniše, na njegov ples pao SVET (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski plejboj oduševio je javnost dolaskom u Beograd, a njegova životna priča ostavlja bez daha.

KO JE BIZNISMEN KOJI JE BIO U ZATVORU, PA OŽENIO 25 GODINA MLAĐU? Došao u Srbiju da se vakciniše, na njegov ples pao SVET (FOTO)

Foto: AM / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Italijanski biznismen preduzetnik Đanluka Vaki (56)  jednom prilikom dodatno je privukao pažnju na sebe dolaskom u Beograd gde se vakcinisao. Biznismen ima iza sebe multinacionalnu italijansku firmu Industria Macchine Automatiche koju vodi sa rođakom Albertom Vaki.

Osim na poslovnom, ide mu i na ljubavnom planu. Venčao se sa partnerkom Šeron Fonsekom (28) nakon rođenja njihove ćerkice. Takođe, Đanluka je majstor zabave pa se svi sećaju i njegovog plesa na jahti u društvu jedne lepotice.

Sada, kada ima ćerku, on je izrazio želju da ona odrasta u "tradicionalnoj porodici", a planiraju i još dece. Njegova ćerka je imala rascep usne, a to ih je kao porodicu potreslo.

Foto: Geisler-Fotopress GmbH / Alamy / Alamy / Profimedia

Džanluki je banka u jednom periodu oduzela bogatstvo

Đanluka je otkrio planove da se više uključi u dobrotvorne organizacije i fondacije koje pomažu deci sa rascepom nepca, stanjem sa kojim je rođena njegova ćerka. Prošlog meseca je iskreno govorio o tome kako je dijagnoza bila "snažan udarac za oboje".

Rascep usne ili nepca nastaje kada se delovi bebinog lica ne spoje pravilno tokom razvoja u materici.

- Kada su mi rekli, moja glava, duša i srce su odmah otišli ​​sa njom, ali i sa svom decom koja mogu da imaju isto stanje i koja nemaju sreće da imaju resurse kao mi -rekao je za Hola!  

Foto: Fredy Torra / ContactoPhoto / Profimedia

Italijanski biznismen preduzetnik Đanluka Vaki je sa 25 godina mlađom ženom dobio ćerku

Bogatstvo

Đanluka poseduje oko 50 odsto kompanije i tako svake godine prima dividende u vrednosti od oko 50 miliona dolara, što doprinosi njegovom bogatstvu. Đanluka Vaki je oduvek bio predodređen da ima oštro oko za biznis, pošto je diplomirao biznis i ekonomiju na Univerzitetu Studiorum u Bolonji. Krenuo je sopstvenim putem u biznisu i počeo da kupuje i prodaje akcije da bi počeo da zarađuje nešto novca. Zatim je postao neizvršni direktor IMA. Takođe je osnovao kompaniju satova pod nazivom ToiVatch, koja je zabeležila značajan rast u svojoj prvoj godini. Kada je ovaj rast bio postignut, prodao je kompaniju. Takođe je osnovao i kasnije prodao kompaniju Last Minute Tour, ponovo, nakon što je ostvarila značajan rast.

Zatvor

Jedan od najpoznatijih preduzetnika u industriji auto-prikolica i istaknuti član Upravnog odbora farmaceutske firme Fin Vacchi Finanziaria Vacchi, doživeo je dramatičan pad. Nakon serije neuspeha i propasti kompanije, koja je dovela do bankrota, ovaj nekada moćni preduzetnik suočio se sa zatvorskom kaznom od 3,5 godina. Krah kompanije u čije finansijske probleme je bio duboko upleten, rezultirao je ogromnim dugom od 10.5 miliona evra. Kao posledica toga, banka je oduzela njegove luksuzne vile, jahte i akcije u golf klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading