MOJA DEVOJKA JE ŠEF U SPAVAĆOJ SOBI: Obavezno moram da joj uradim jednu stvar, a ako odbijem, sledi KAZNA!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

23.04.2024

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Englez je očajan jer ne zna kako da izađe na kraj sa zahtevima svoje devojke u spavaćoj sobi.

MOJA DEVOJKA JE ŠEF U SPAVAĆOJ SOBI: Obavezno moram da joj uradim jednu stvar, a ako odbijem, sledi KAZNA!

Foto: Shutterstock

Iako bi verovatno mnogi hteli da budu na njegovom mestu, on kaže da mu se život pretvorio u pakao.

- Moja devojka ima samo 28 godina i veoma je uspešna u svom poslu, zadivila je i mnogo starije kolege i firmi zaradila nekoliko miliona. Međutim, kada dođe kući ona je i dalje šef, a ja njen rob - priča on i dodaje:

- Što više ima posla u firmi, to je više raspoložena za vođenje ljubavi i tu počinju problemi. Nju klasično vođenje ljubavi uopšte ne zanima. Potrošila je mnogo para na lisice, bičeve i razne seksualne igračke.

- Pre neko veče, dojurila je kući i počela da viče koliko je uzbuđena. Bukvalno me je odvukla u krevet, da bi se posle žalila da sam suviše konzervativan i nezanimljiv. Na kraju je uzela jednu od svojih igrački i zadovoljila sebe - navodi mladić.

Foto: Shutterstock

Ona se prema njemu ponaša kao da je njen rob

- Ovo nije život kakav priželjkujem. Trebaju mi ljubav i naklonost, a ne izigravanje sluge ili roba. Takođe, plašim se da ako ja ne zadovoljim njene potrebe, da će ona pronaći nekog drugog - zaključio je isfrustrirani Englez.

Odgovor psihologa:

Pretpostavljam da vaša devojka ulaže ogroman trud na poslu kako bi impresionirala šefove, ali to joj ne daje za pravo da vas tretira kao da ste komad nameštaja.

Morate da joj kažete da prestane sa takvim ponašanjem i da vas igrice ne zanimaju. Takođe, stavite joj do znanja, da vi, kao i svi drugi imate svoja ograničenja.

Pogledajte je u oči i recite joj da vam je dojadilo da se prema vama ponaša kao prema robu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading