IMA SEDAM ŽENA ALI I STRAŠNA PRAVILA ZA ULAZAK U VEZU: Ako ne poseduje OVO, nema šanse kod njega (VIDEO)

Autor: M.O.

Lifestyle

19.04.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovo "domaćistvo" izaziva dosta pažnje.

IMA SEDAM ŽENA ALI I STRAŠNA PRAVILA ZA ULAZAK U VEZU: Ako ne poseduje OVO, nema šanse kod njega (VIDEO)

Foto: Facebook/Instagram/LX Xander

LX Ander, 33-godišnji muzički producent iz Jorkšira, ima misiju da stvori moderni harem koji podseća na legendarni stil života Hjua Hefnera. Sa trenutnim pratnjom od sedam devojaka koje su bis*sualne, LX aktivno traži da dodatno pridruži još jednog partnera svom poliamornom domaćinstvu.

 

 

LX Ander čvrsto veruje da otvorena komunikacija i saradnja na emocionalnom planu su ključevi održavanja harmonije unutar njegove grupe ljubavnica. Bez obzira na vreme i napor potreban da se osigura zadovoljstvo svih, on i dalje traži nove žene, svom nekonvencionalnom domaćinstvu, ali sa određenim pravilima.

Ne može svaka da uđe u Harem, postoje pravila

 

 

Kada je reč o biranju novih partnera, LX Ander ima visoke standarde. Preferira žene nižeg rasta, sa prirodnim i minimalističkim izgledom, izbegavajući tešku šminku. Emocionalno, traži iskrenu zainteresovanost za ozbiljnu vezu, odbacujući one sa skrivenim motivima. Dodatno, priznaje da ga privlači određena "opasna devojka" energija, iako više voli introvertnu osobu sa fizički nežnim ponašanjem.

Ander želi da svi njegovi partneri budu bise*sualni, teži da stvori harmoničnu sredinu u spavaćoj sobi gde se istraživanje ohrabruje. Naglašava važnost pronalaženja osoba podjednako uzbuđenih i muškarcima i ženama, jer ovaj dinamički dodaje element stalne zagonetnosti njihovim odnosima.

LX Ander zagovara svoj stil života, navodeći tradicionalne veze kao potencijalno destruktivne za mnoge ljude. Veruje da monogamija može biti toksična i tvrdi da muškarci ne bi trebalo da se osećaju krivim zbog privlačnosti drugima zbog biološke predispozicije. On tvrdi da se mnogi ljudi sami obmanjuju o svojim željama, što vodi neverstvu i nezadovoljstvu u konvencionalnim vezama.

Buduće proširenje

Iako priznaje da bi upravljanje sa deset devojaka bilo izazovno, LX Ander planira da nastavi da proširuje svoj harem dok se ne oseća zadovoljno. On sebe vidi kao pružaoca za svoje partnere, ističući važnost osiguravanja da se svako oseća sigurno i udobno u tom aranžmanu.

Nekonvencionalni pristup LX Andera vezama izaziva društvene norme i tradicionalna očekivanja, nudeći uvid u stil života koji on smatra pruža više ispunjenja i iskren pristup ljubavi i intimnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading